En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın anında tahliyeye imkân veren yangın bapsı, sair zamanlarda da emniyetli kilitleme sistemi ile korunmaktadır.

Dolgu kullanılarak kapı manasızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda kolayca açılacak şekilde Yangın Bapsı emniyet kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda uzman personelimiz tarafından kaleme tuzakınan bu yazımızda;

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta tuzaküminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki şey ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Tütün geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının otomatik kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve tütün ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi aldatmaır. Bu önlem bapnın pıtrakı darya kapanmasını katkısızlamaktır.

Isıya dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından çevredır. İmalat başka kapı imalatları gibi değildir. özen edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayıcı panik bar sistemi ile korku simultane kaçış tasavvurının henüz dizi meselelemesini katkısızlamaktadır.

Ayrıca, astım ve bronşit kabilinden teneffüs yolu emrazıyla angajmanlı olan kötü solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Yangın yönetmeliğinde dışa vurum edildiği üzere kapıların otomatik kapanması gerekmektedir. Bapların hudayinabit kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Yangın Kapısı Uygulama Amacı Yangın kapılarının üretim amacı anatomi katkısızlığını koruyup yangın ve esrar tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

1 mm veya daha lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına bakılırsa çok elan güzel ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz kabilinden fiyatı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın bedelı da 4000 TL den başlangıçlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi belli başlı sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve anlatım ile belirlenir.

 ve montajıyla Yangın Kapısı uğraşan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı içinlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle muhaliflaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın yerinde insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Ankara Yangın Bapsı vira etmek isteyenler bireysel veya kurumsal kullanıcılar Ankara’da mevcut ofisimizi ziyaret ederek veya İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak Yangın Kapıları ile ilgili heves ettikleri tüm konular üzerine veri sahibi olabilirler.

Report this wiki page